X

У Мережі показали Mercedes S-class 2020 (відео)

Если вы устали ждать Mercedes W223, осталось не так уж много времени. Пока можете посмотреть видео, где седан показали во всей красе

Новий Mercedes S-class 2020 модельного року весь у роботі. Наступний повнорозмірний седан представницького класу має стати ще сучаснішим, красивішим, продуктивнішим і розкішнішим. Під це діло навіть зняли відео, в якому 3D-модель, створена на основі витоків і шпигунських фото, позує з усіх боків.

Ви ж не забули, що Mercedes S-class в кожному новому поколінні стає флагманом автомобільних технологій? Зрозуміло, так станеться і цього разу. Щоправда, одкровень чекати не варто.

Наразі інженери, що раніше випереджали самих себе, вперлися у стелю збоїв і неполадок таких систем, як автономне керування. Новий Мерседес, звісно, продовжить розвиток цього напрямку. Можливо, німецький виробник навіть запропонує працездатніший варіант.

Читайте також:
Как выглядит Mercedes S-Class W220 за 550 долларов (видео)

І не варто забувати про величезну кількість великих дисплеїв. Ми вже знаємо, що в майбутній новинці вони стануть ще більшими. Найближчим часом з’явиться більше нових подробиць. Тому ми зможемо порівняти свіжі дані із зображеним у цьому ролику автомобілем.