X

У мережі показали несподіваний Hyundai для суперництва з рамними позашляховиками Toyota

Модельный ряд Hyundai может пополниться новой для марки моделью – крупным рамным внедорожником

Стрімкий розвиток позашляхового сегменту не зупинити. Однак є в ньому один напрямок, де конкуренція трохи сповільнилася. Йдеться про повнорозмірні потужні рамні позашляховики. Такими моделями обзавелися не всі виробники, а лідером тут, як і раніше, є Toyota Land Cruiser, з яким хоче змагатися і Kia. Внести свою лепту в розвиток цієї ніші вирішила компанія Hyundai.

За даними інсайдерів, компанія має намір представити рамний позашляховик уже найближчим часом. Імовірно, він називатиметься Pavise, або для нього навіть відродять ім’я Terracan. Новинка стане конкурентом не тільки культовому Toyota Land Cruiser, а й таким моделям, як Chevrolet Tahoe і Nissan Patrol. Виробник ще не порадував шанувальників марки зображеннями нового позашляховика. Тому свою версію представив незалежний художник Енох Гонсалес.

На його думку, майбутній рамний позашляховик Хюндай буде виконаний в актуальній стилістиці бренду, але з певними нововведеннями, які додадуть моделі брутальності. Так, фірмову решітку радіатора позбавили хромованих перекладин у центральній частині. Для авто передбачили стильне рішення двоярусної оптики з тонкими верхніми ДХВ і великими блоками головного світла нижче. Дизайн задньої частини майбутньої новинки перегукується з кросовером Kona.

Читайте також:
Новий Hyundai Tucson несподівано перетворився на пікап: живі фото

У Hyundai поки що не прокоментували ці зображення, як і не підтвердили розробку такого авто. Однак прибутковість цього сегменту така приваблива, що ймовірність виходу моделі висока.