X

У мережі показали новий кросовер VW на базі Polo

Новый кроссовер VW Nivus должен приглянуться покупателям. Для этого у него будет стильный дизайн и весь технический потенциал немецких специалистов

Більше кросоверів! Цей вид транспортних засобів стає новим типом стандартного автомобіля. Тому необхідно задовольнити бажання всіх покупців, які хочуть сидіти вище в новій машині. VW Nivus підійде тим, хто звертає увагу також і на дизайн.

У сегменті B-SUV новий кросовер Фольксваген стане однією із найбільш стильних пропозицій. У компанії вирішили побудувати на базі VW Polo купеподібний кросовер. Такі автомобілі ринок сприймає доволі тепло.

Нову модель Volkswagen Nivus розробили в бразильському відділенні бренду. Першими компактний кросовер отримають південноамериканські покупці. Але автомобіль з’явиться і на європейському ринку. Тепер з’явилося перше більш-менш адекватне зображення, завдяки якому ми можемо оцінити дизайн.

Читайте також:
Т-образный: новый кроссовер VW попался на дороге (фото)

Новинка вийшла впізнаваною, адже німецький бренд рідко експериментує зі стилем. Але Фольксваген Нівус відрізняють широка фальшрадіаторна решітка, яка “зростається” з передніми фарами, і доволі агресивний дизайн бампера з великими повітрозабірниками.

Вже цієї весни купе-кросовер Volkswagen розсекретять повністю. У продаж він може вирушити до кінця року. Але в Європі з’явиться в 2021 році.

136