X

У Мережі розсекретили купеподібний VW Tiguan (живі фото)

У VW Tiguan много родственников. Самый свежий — стильный купе-кроссовер, который отправится в продажу до конца года

Volkswagen — один із тих брендів, що якнайкраще розуміє важливість кросоверів у сучасному модельному ряду і любов покупців до подібних моделей. Отже, таких машин має ставати більше. Свіже поповнення — VW Tylcon.

Ми досі не розібралися, як вимовляється його назва, але тут важливіше сам факт появи такої машини. Що це? Купеподібний варіант VW Tayron — компактного кросовера для китайського ринку, що представляє собою якусь альтернативу VW Tiguan. Власне, він ділить з ним модульну платформу і деякі агрегати.

Також новий Volkswagen Tylcon може натякати на вигляд серійної купеподібної версії Тігуан, яка начебто має з’явитися в Європі. А безпосередньо Tylcon, найімовірніше, залишиться прерогативою Китаю.

Однак ми бачимо схоже на Фольксваген Тайрон оформлення передньої частини, а корма тут повністю нова. І, звісно, силует — елегантний і динамічний. До речі, дизайн зберігся практично без змін з моменту прем’єри VW SUV Coupe, який став передвісником серійного кросовера (на фото нижче).

Читайте також:
VW Touareg перетворився на розкішний Мінівен (фото)

Очікується, що новинка отримає бензинові 1.4 (150 к.с.) і 2.0 (186 к.с. або 220 к.с.). Ймовірно, як опцію запропонують повнопривідну трансмісію. Базовий Volkswagen Tayron в Піднебесній стартує з 26 тис. дол. Новинка, найімовірніше, виявиться трохи дорожчою.