X

У стилі Megane: перші фото Renault Sandero 2020

Renault Sandero 2020 получил корму в стиле Мегана и вариатор

Популярний французький бюджетник готується до чергового оновлення – південноамериканський підрозділ компанії опублікував перші фото Renault Sandeo 2020. Не виключено, що скоро такий хетч прибуде і до нас.

На відміну від європейської версії, яку освіжили ще в 2017-му році, заокеанський варіант помітніше відрізняється від дорестайлінгової версії, він набагато сучасніший. Головне візуальне нововведення розміщене ззаду – замість “нудних” квадратних ліхтарів у Renault Sandeo 2020 встановлена оптика в стилі Megane, Talisman і Koleos. Вона більша і “запливає” на двері багажника. Крім того, логотип марки став більшим і перемістився трохи вище, а личинку замку і зовсім прибрали.

А от спереду автомобіль залишився практично незмінним – оновлення лише трохи зачепило бампер, решітку радіатора і фар зі світлодіодними «підковами» ДХО.

Читайте також:
Новый Renault Captur 2020 – салон от электрокара Zoe и автопилот

Фото салону Renault Sandeo 2020 поки що немає, але, як очікується, всередині автомобіль також зміниться незначно – справа обмежиться хіба що оновленою мультимедіа та іншими матеріалами оздоблення.

Мотори у Рено Сандеро залишаться колишні, в Південній Америці це 1,0-літровий 3-циліндровий двигун на 79 к.с. (його ж версія на еталоні – 82 сили), а також 1,6-літровий 4-циліндровий агрегат, який видає 115 або 118 к.с. Найпотужнішому агрегату необхідний новий “варіатор”, іншим – 5-ступінчаста механіка. Також на цьому ринку модель пропонується версія Sandero R. S з атмосферником 2.0 потужністю 145/150 к.с. (бензин/етанол).

Читайте також:
Представлено найнеймовірніший проект Renault Duster