X

У топ-версії нової Ниви з’явилося місце для пляшки вперше за 42 роки

Lada Niva Urban получила внушительные изменения в салоне, которые просто затмили все остальные доработки

Вносити зміни до конструкції одного з найстаріших автомобілів компанії Lada зазвичай не заведено. Однак цього разу інженери пішли на рішучий крок і додали в топову комплектацію ще одну розетку 12в і два підсклянники. Нова Niva отримала лише кілька доопрацювань, про які ми вже розповідали раніше. Тепер з’явилася інформації про оснащення топ-версії Urban.

Насправді продаж легендарної Ниви зав’язаний на тому, що покупцеві важливі її позашляхові показники, які, до речі, перебувають на доволі високому рівні. А на все інше щасливі власники позашляховика, зазвичай, закривають очі. Деякою мірою автомобіль є подобою широковідомого Suzuki Jimny, який, незважаючи на всі свої недоліки, просто підірвав ринок у 2019 році.

Читайте також:
Немцы любят Lada Niva больше Touareg

“Преміальну” комплектацію Urban доповнюють підігріви передніх сидінь, пластикові бампери з вмонтованими із боків круглими протитуманками, а також склопідйомники, електрорегулювання дзеркал, гідропідсилювач керма, кондиціонер і, навіть, невеликий електронний дисплей на панелі приладів.

Жодних технічних доробок “урбанізованій” Ниві не перепало.