X

В Україні виготовили надманеврений самоскид для аграріїв

Завод спецтехніки «Техкомплект» днями випустив новий сільськогосподарський самоскид, що відрізняється компактними розмірами. Машина виготовлена для партнера – компанії Agsolco Ukraine, яка й надала базове шасі JAC N82. Кузов зроблений тристороннього розвантаження, з висотою бортів 800 мм.

Нижні борти можна відкрити як вгору, так і вниз. При установці надставних бортів висотою 1200 мм корисний обсяг зростає з 5,9 до 9,6 м куб. Вантажопідйомність самоскида – 4 т, а повна маса – 8,2 т. Важливо, що платформа має спереду козирок для захисту кабіни від випадкового попадання вантажу. У задньому борту є невеликий лючок для сипучих вантажів.

Зазначимо, що шасі JAC N82 має довжину 5950 мм і колісну базу 3308 мм. Радіус розвороту становить всього 7 м, що робить самоскид дуже маневреним. Кабіна розрахована на трьох осіб. Сидіння водія регулюється в чотирьох напрямках, а пасажирське – у двох. Спинка центрального сидіння складається, утворюючи зручний столик.

У стандартне оснащення входить дзеркала з обігрівом, кондиціонер, електростеклопідйомники, борт-комп’ютер, радіо з USB/MP3, круїз-контроль з кнопками на кермі, центральний замок.

У рух самоскид приводить 3,76-літровий турбодизель Cummins (Євро 5), що розвиває 155 к. с. і 500 Нм при 1200 – 2200 об/хв. Коробка передач – механічна, 6-ступенева. Максимальна швидкість становить 110 км/год.

Читайте також:
В Україні розгорнули виробництво мега-зерновозу (відео)