X

В Україні стартує продаж нової моделі Renault Kadjar

Renault в Украине объявляет о расширении гаммы автомобилей. C 6 сентября 2016 года в официальных дилерских центрах Renault начинаются продажи новой модели Renault Kadjar.

Kadjar – це нова модель на ринку кросоверів. При цьому вона виділяється на тлі своїх конкурентів такими характеристиками, як:

  • спортивний і одночасно чуттєвий дизайн,
  • вишуканий інтер’єр,
  • сучасна лінійка двигунів.

Kadjar спроектований на платформі Альянсу Renault-Nissan, яка використовується для сегментів C і D. Завдяки цьому автомобіль має значні габарити для свого класу – 4,45 м у довжину, 1,84 м у ширину, 1,60 м у висоту.

Значні габарити пом’якшуються плавними лініями, і автомобіль має легкий та елегантний вигляд. Салон – просторий і зручний не тільки для водія і переднього пасажира, а й для пасажирів ззаду. Відстань для колін задніх пасажирів – 22 см, відстань від подушки сидіння до даху – 91 см, ширина на рівні ліктів задніх пасажирів – 145 см. На другому ряді сидінь навіть висока людина почуватиметься комфортно.

Kadjar пропонує широку лінійку сучасних двигунів, що об’єднують динамічні характеристики, економну витрату пального і низький рівень викидів СО2:

  • бензиновий двигун 1,2 л із турбонаддувом, 130 к.с (витрата палива у змішаному циклі – 5,7 л/100км, СО2 – 126 г/км);
  • дизельний двигун 1,5 л, 110 к.с. Інженери компанії Renault зуміли зберегти однакові показники двигуна за витратою палива і викидами СО2 як для механічної, так і для автоматичної коробки передач з подвійним зчепленням EDC. Витрата палива в змішаному циклі – 3,8 л/100км, CO2 – 99 г/км;
  • дизельний двигун 1,6 літрів, 130 к.с. (витрата палива в змішаному циклі – 4,8 л/100км, СО2 – 113г/км) буде доступний із механічною коробкою передач і повним приводом.

Крім рельєфних рис кузова, індивідуальність Kadjar увиразнюється новим для Renault характерним малюнком денних ходових вогнів, які використовують переважно преміум-бренди, а задні ліхтарі з 3D ефектом створюють відчуття глибини. Фари full LED* на 20% потужніші традиційних галогенових.

Навіть у дрібницях дизайнери подбали про стиль – інтер’єр автомобіля сучасний і якісний:

  • мультимедійна система R-Link;
  • можливість змінювати колір 7-дюймового сенсорного дисплея, а також колір і дизайн панелі приладів;
  • стильний, зручний та інформативний бортовий комп’ютер;
  • вишукана і елегантна нова ключ-карта;
  • приємні на дотик матеріали оздоблення;
  • вдосконалені сидіння.

Kadjar стильний, спортивний, сучасний та інноваційний. При цьому, як і всі моделі Renault, він також універсальний, функціональний і практичний:

  • об’єм багажника – один з найкращих у сегменті – 472л, його можна збільшити, склавши задній ряд сидінь. А якщо скласти спинку переднього пасажирського сидіння, то можна перевозити довгоміри до 2,5 м;
  • модулювання багажного відділення: система «рівна підлога» і складання заднього ряду сидінь в один дотик;
  • інноваційний висувний фаркоп, захований під бампером, а за необхідності з легкістю висувається;
  • і ще одна дуже практична функція, яка може сподобатися багатьом покупцям – паркування «вільні руки». Ви обираєте потрібну траєкторію паркування (паралельна перпендикулярна або під кутом), після чого автомобіль припарковується самостійно, іноді сповіщаючи про необхідні дії.

Для виробництва цієї моделі завод у Паленсії (Іспанія) було оновлено. На лініях складання було встановлено роботів нового покоління, а всі працівники пройшли спеціальне навчання.

Кредитна пропозиція

Разом зі стартом продажу пропонується кредитна пропозиція за програмою Renault Finance. На новий Renault Kadjar діє кредит 0% на 2 роки** за умови початкового внеску 55%.

Ознайомитись з новою моделлю допоможуть:

Ласкаво просимо у світ Renault Kadjar!

*ближнє і дальнє світло

**пропозиція діє до 30.09.16. Під ставкою 0% мається на увазі кредитування під 0,000000001%. Кредитує ПАТ «Креді Агріколь Банк». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Деталі на сайті renault.ua або за телефоном гарячої лінії 0800500 351. Дзвінки в межах України безкоштовні.