X

У Женеві дебютує нова “запальничка” Abarth 595 Pista

Представлена новая модификация Fiat 500 от Abarth

Імените ательє Abarth, що робить тюнінг автомобілів марки Fiat, підготувало до автосалону в Женеві новий заряджений компакт на базі “п’ятисотого” — Abarth 595 Pista.

Abarth 595 Pista (Pista перекладається з італійської як трек) оснастили 1,4-літровим двигуном, що видає 160 к.с. і 230 Нм. Завдяки такому продуктивному мотору, “кишенькова ракета” розганяється до сотні за 7,3 с, а максимальна швидкість становить 215 км/год. Із мотором зістиковується 5-швидкісна МКП, але за доплату її можна буде замінити на “автомат” з підрульовими пелюстками.

Зрозуміло, одним двигуном доопрацювання не обмежилися. Також Abarth 595 Pista спорядили задньою спортивною підвіскою виробництва Koni, гальмами Brembo з перфорованими і вентильованими дисками, інформаційно-розважальним комплексом Uconnect з 7-дюймовим дисплеєм, на який можна виводити карти будь-яких треків світу завдяки системі Abarth Telemetry.

Зовні Abarth 595 Pista від інших 500-х можна буде відрізнити за іншими дисками, видозміненими бамперами, новими корпусами дзеркал, іншими ручками дверей і спеціальними шильдиками.