X

Ваш наступний компактний кросовер: новинки найближчих 5 років

Компактный кроссовер — это не отдельный автомобиль, а целый популярный сегмент, который вскоре станет еще многочисленнее

Кросовери неймовірно популярні сьогодні. Варто відзначити, що ця тенденція триває вже 20 років, але попит тільки зростає. Це свідчить про те, що скоро з’явиться ще більше таких автомобілів. На який компактний кросовер варто звернути увагу в найближчі 5 років?

Розробка нового автомобіля завжди займає приблизно однакову кількість часу незалежно від розмірів машини. Але компактні і більш доступні ТЗ приваблюють величезну кількість покупців. Тому автомобільні бренди насамперед займаються цим сегментом. Вибирайте!

 

Audi A1 citycarver

Гаряча новинка — костюм позашляховика для Audi A1. Компактний хетчбек обзавівся спеціальним обвісом і збільшеним дорожнім просвітом, щоб поборотися за звання найкращого міського кросовера. На ринку з осені 2019 року від 23 тис. євро.

Skoda Kamiq

Найменший кросовер Шкода об’єднує кілька автомобілів, складених на одній платформі. Серед них — SEAT Arona і VW T-Cross. Чеська новинка вирушить на ринок наприкінці 2019 року з прогнозованою базовою ціною в Європі 19 тис. євро.

Читайте також:
Skoda внезапно показала новые Kodiaq и Karoq 2020

Renault Captur

Новий компактний кросовер зовні здається агресивнішим за попередника, що обов’язково приверне увагу молодої аудиторії. Дуже важливий для Рено автомобіль виходить на ринок цього року з 16 тис. євро.

Peugeot 2008

Ще один компактний кросовер, який вирушить у продаж до кінця 2019 року. Стартова ціна — близько 20 тис. євро. Новинка більша і практичніша за попередника. Крім бензинових і дизельних двигунів з’явиться і електрична силова установка з запасом ходу до 300 км.

Nissan Juke

В японській компанії дуже хочуть встигнути вивести новий кросовер на ринок до кінця року. Чого варто очікувати? Такого ж оригінального дизайну, хоча і більш пропорційного і продуманого. Законодавець класу хоче повернути свою корону!

Читайте також:
Китайский кроссовер на базе Volvo XC40 заметили в Европе

Opel Mokka

Ви і думати забули про цю машину? Ми поки ще не знаємо точно, як називатиметься новий кросовер, але вже в курсі, що він розділить платформу з Peugeot 2008. Отже, буде і електромотор. Схоже, злиття Опель з Groupe PSA йде на користь! Чекаємо в 2020 році.

Audi eQ2

Новий електромобіль стане конкурентом Mercedes EQA і кросоверу на базі наступника BMW i3. Інтригує? І такий автомобіль ми побачимо вже наступного року.

VW T-Track

Наразі найменшим кросовером Фольксваген є T-Cross. Але в 2020 році представлять схожий за розмірами автомобіль з бюджетнішим позиціонуванням і базовою ціною близько 15 тис. євро.

MINI

Цей виробник працює над електричною версією MINI Counryman після прем’єри MINI Cooper SE. Очікуємо наступного року.

Mercedes EQB

Більший електричний кросовер Mercedes-Benz EQC можна назвати успішною розробкою. Отже, варто продовжувати. Компактний кросовер з електромотором з’явиться в 2021 році.

Читайте також:
Audi представила більш доступний електромобіль

Audi eQ1

Як ви зрозуміли, в Ауді задумали наступ на ринок електромобілів. У 2022 році очікується поява маленького міського кросовера, в якому акцент з дальності ходу буде здвинуто в бік швидкої ефективної зарядки і терміну служби батареї.

Кросовер на базі Mercedes A-class

Ми очікуємо, що автомобіль, який з’явиться в 2023 році, являтиме собою традиційний хетчбек Мерседес А-класу зі збільшеним кліренсом і прикрашений пластиковим обвісом. Щось на кшталт Audi A1 citycarver, але більше.

BMW Urban X

Новий компактний кросовер БМВ, запланований на 2023 рік, буде меншим за BMW X2 і дешевшим ніж BMW X1. У перспективі — електрична модифікація із запасом ходу до 300 км.