X

Відтепер Ford Kuga доступна з новим двигуном і ще привабливішою ціною

Офіційний імпортер авто Ford в Україну компанія «Віннер Імпортс Україна» розширює гаму комплектацій нового кросовера Форд Куга.

«Новий Ford Kuga пропонує найсучасніший функціонал і технології, які допоможуть водіям залишатися на зв’язку у дорозі, а також почуватися комфортно, безпечно та стильно», — зазначив Олексій Чайка, бренд-директор Ford компанії «Віннер Імпортс Україна». «Новий дизайн надав Kuga свіжого, сучасного вигляду, а інформаційно-розважальна система SYNC 3 в топовій комплектації дозволяє водіям почуватися одним цілим зі своїм авто та керувати під’єднаними до системи приладами безперервно».

До вже існуючих передньопривідних комплектацій Тренд з бензиновим двигуном 1,5 EcoBoost 150 к.с. та дизельним 2,0, потужністю 150 к.с., додається нова комплектація з бензиновим двигун 1,5 EcoBoost, потужністю 120 к.с.

Ford Kuga в новій комплектації окрім стандартних опцій, поширених у автомобілям цього класу, має значну кількість сучасних опцій, серед яких система запобігання перекиданню, система екстреного гальмування, асистент рушання під гору, система контролю розгойдування причепа, додатковий електричний опалювач і розетка на 12V; а також додаткова кількість подушок безпеки, окрім стандартних передніх, у новій Кузі є бокові подушки для водія та пасажира,  бокові шторки безпеки (передні та задні), передні подушки для колін водія та багато іншого.

Витрати пального від 5,4 літри (показник за містом), а в комбінованому  режимів 6,3 літри.

Ціна цієї комплектації становить 555,300 грн. (ціна розрахована за курсом на 31 травня 2017 року).

Широка лінійка комплектацій нового кросовера Форд Куга складається з комплектації Тренд і окрім 120 сильного двигуна пропонуються 150 сильний 1,5 літровий бензиновий Екобуст та 2,0 літрів дизельний 150 сильний агрегат.

Наступна комплектація  – «Бізнес», де окрім збільшеної кількості пакетних опцій, передьного приводу та 1,5 Екобуст ( 120 к.с.) і 2,0 (150 к.с) двигунів, додається на вибір ще один дизельний 2,0 (150 к.с.) двигун з повним приводом і автоматичною або механічною трансмісіями.

І замикає лінійку комплектацій  – комплектація Титаніум, яка багата на опції та оздоблення салону. Ця версія доступна з дизельним 2,0 (180 к.с.) двигуном, повним приводом і автоматичною коробкою передач.

Більше про Ford Kuga  та комплектації дізнайтеся у найближчого дилера або на сайті www.ford.ua

Записатися на тест-драйв