X

Замість Skoda Rapid компанія підготувала новий бюджетний седан

Автомобиль получит фирменную внешность и будет представлен до конца 2021 года

У лінійці компанії Skoda незабаром з’явиться новий седан під назвою Slavia, який приєднається до бюджетного сегменту. Вперше про модель, що покликано стати наступником популярного Rapid, заговорили близько року тому. А прототипи виїхали на тести навесні 2021-го.

Прем’єра нового седана Шкода Славія відбудеться до кінця 2021 року, а поки що виробник почав тизерну кампанію. Він опублікував перший офіційний ескіз, на якому показав передню частину новинки. Вона отримає фірмову решітку радіатора з вертикальними ламелями, вузьку оптику зі світлодіодними ДХВ, бампер із широким повітрозабірником, фактурний капот і широкі колісні арки. Загалом стилістика нагадує Skoda Scala.

Відомо, що в основу машини ляже модульна платформа MQB-A 0-IN. У довжину вона досягатиме 4480 мм, а колісна база складе 2651 мм. Тобто за своїми габаритами модель можна порівняти зі Skoda Rapid. Седан буде оснащено 1,0-літровим трициліндровим турбомотором потужністю 115 к.с. Також запропонують версію з 1,5-літровим двигуном на 150 к. с, що працює в парі з роботизованою трансмісією. Привід – передній. Основним ринком збуту для бюджетника Skoda Octavia стане Індія.

Читайте також:
Skoda выводит на рынок новый городской автобус D‘CITY