X

Найкрутіший позашляховик Nissan: 425 к.с. за $105 000

Знаменитому автомобилю подправили внешность и доработали салон

Повнорозмірний рамний позашляховик Nissan Patrol пережив рестайлінг восени 2019 року. А зараз японський виробник показав доопрацьовану спортивну версію автомобіля у виконанні Nismo.

Позашляховик Nissan Patrol Nismo вперше став на конвеєр у 2015 році. Автомобіль комплектується 5,6-літровим 425-сильним двигуном, сполученим із семиступеневою автоматичною коробкою передач. Привід — повний. Все це дісталося і оновленій моделі.

Зміна зовнішності “подарувала” новому Ніссан Патрол Нісмо інші фари і ліхтарі, двері багажника і більш стильний і ефектний обвіс кузова. Останній робить найкрутіший позашляховик Ніссан максимально агресивним. Із зовнішніх змін також можна відзначити колеса в новому дизайні.

У салоні Nissan Patrol Nismo 2022 — передня панель із двома екранами (така сама, як у стандартного позашляховика), сидіння з оббивкою з алькантари і карбоновий декор.

Продавати “заряджений” позашляховик японці планують на Близькому Сході, де він позиціонується як топова модифікація. Ціна Nissan Patrol Nismo — від $105 000.

Читайте також:
Найбажаніший Nissan показали на живих фото