X

Зовнішність електричного Smart ForFour розсекретили до прем’єри

То как будет выглядеть автомобиль показали на единственном рендере

Smart ForFour нового покоління з’явиться в продажі у 2024 році. Про те, якою буде новинка судити рано, оскільки сам виробник не поспішає ділитися будь-якими подробицями. Єдине, що відомо — модель стане електрокаром, а її розробкою займеться Geely.

Своє бачення нового електричного Смарта представили дизайнери іспанського видання motor.es. Взявши за основу концепт Smart 1, вони показали екстер’єр майбутньої «зеленої» моделі. За деякими даними, автомобіль може запозичити низку рис у представленого раніше концепт-кара. Йому приписують сильно нахилену лінію лобового скла і схожу форму головної світлодіодної оптики.

Традиційної решітки радіатора у Smart ForFour не буде, як і заглушки, що стала вже звичайним явищем для електрокарів. У нижню частину переднього бампера вбудовано великий повітрозабірник. У автомобіля на рендері висувні дверні ручки, а дзеркала заднього виду розташовані на дверних панелях.

Очікується, що новинку побудують на платформі SEA, розробленій Geely. У рух Smart ForFour приводитиме один електромотор, розташований на задній осі. Варіантів віддачі кілька. Найпотужнішій модифікації приписують 204 к.с. Сітікару обіцяна батарея ємністю 66,5 кВтг, що забезпечить максимальну дальність ходу 430 км.

Читайте також:
Лінійка Smart скоротилася вдвічі: п'ятидверний хетчбек Forfour зняли з виробництва