X

Зовнішність Nissan Patrol 2020 розкрита в деталях — свіжі фото

Совсем скоро мы увидим новый Nissan Patrol 2020 во всей красе. Но пока приходится довольствоваться отдельными элементами

Буквально тільки-но ви дізналися про Nissan Patrol 2020 модельного року, але перша партія фото не могла вразити нас якістю. Тепер з’явилися нові зображення — інформативні та чіткі. Отже, настав відповідний момент для того, щоб вивчити новий позашляховик у подробицях.

Як і очікувалося, Nissan Patrol Y62 зберіг колишній кузов, хоча його й приховали від очей. Але найцікавіші деталі показано. Чудово!

Читайте також:
Пікап Nissan Navara став електромобілем за $19 000

Що цікавить нас з вами передусім? Величезна фальшрадіаторна решітка з широкою хромованою рамкою і тонкими поперечинами, великі передні фари складної форми з ефектною графікою і сяюче оздоблення бампера з вертикальними повітрозабірниками (найімовірніше, декоративними) з боків.

Ззаду теж все нове. Великі ліхтарі обзавелися геометричним малюнком і хромованим декором, на якому в принципі дизайнери не економили. Все це виглядає цікаво, але інтрига зберігається. Дуже вже хочеться побачити автомобіль цілком. З огляду на кількість витоків, незабаром випаде така можливість.

Читайте також:
Nissan Juke 2020 показав свій неоднозначний дизайн

Про інтер’єр, як і раніше, нічого невідомо. Косметичні зміни і нова мультимедійна система обов’язкові, проте все ж таки було б доречним намалювати повністю новий салон автомобіля, який до свого десятиріччя отримує вже друге оновлення.

Очікується, що в моторній гамі одкровень не відбудеться. Наразі Ніссан Патрол доступний із 4-літровим V6 (275 к.с.), 5.6-літровим V8 (400-428 к. с.) та 7-ступінчастою автоматичною КПП. Головним суперником для Ніссан Патрол 2020 стане Toyota Land Cruiser 300, яка з’явиться трохи пізніше.