X

Зовнішність нового Suzuki SX4 більше не таємниця

Официальный дебют третьей генерации кроссовера состоится 25 ноября

Напередодні прем’єри фотографії нового покоління кросовера Suzuki SX4 опинилися в мережі. Автомобілі сфотографували під час завантаження на автовози. Вони повністю позбавлені камуфляжу, так що роздивитися машини буде не складно.

Це вже третя генерація кросовера і вона кардинально відрізняється від попередника. Лінії кузова SX4 стали різкішими, а в поєднанні з квадратними колісними арками автомобіль має “доросліший вигляд”. Також варто відзначити збільшену решітку радіатора, яку до того ж позбавили вертикальних клинів. Передні фари моделі стали вужчими, а задні ліхтарі – навпаки більшими.

Повітрозабірник у передньому бампері також трохи приріс у розмірах і з’явилася захисна пластина. Бічна лінія скління піднімається вгору, тим самим надаючи кросоверу еволюційну форму. Чи змінилися габарити моделі і дорожній просвіт, поки що не відомо. Інформації щодо силової установки та оснащення кабіни також немає.

Читайте також:
В Suzuki придумали как снизить вес электромобилей

Однак інсайдери припустили, що в Європі SX4 S-Cross збереже гібридну установку на основі 1,4-літрового турбодвигуна Boosterjet, доповненого 48-вольтовим стартер-генератором. Привод може бути як переднім, так і повним з системою Suzuki AllGrip Select, що забезпечує кращі характеристики на бездоріжжі. До того ж в новому поколінні кросовера обіцяно безліч систем ADAS. Офіційний дебют новинки відбудеться 25 листопада, а в грудні вона надійде в продаж.