X

Зовнішність нової Honda Civic 2021 року повністю розкрита

Honda Civic следующего поколения продемонстрировали на патентных изображениях в кузове хэтчбек

Дізнатися детальніше про нову Хонда Цивік і її зовнішність стало можливо завдяки користувачам форуму Civic XI, присвяченому Honda Civic одинадцятого покоління. Саме там і з’явилися патентні зображення майбутньої новинки в кузові хетчбек. Судячи з них, автомобіль збереже знайомий дизайн і пропорції, але дещо зміниться в деталях.

У новому вигляді автомобіля стало менше агресії. Зовні Honda Civic 2021 позбудеться своєї різкості та незграбності і трохи додасть у довжину для забезпечення додаткового простору в салоні.

Говорячи про інші помітні зміни, можна виділити нову головну оптику та інші задні ліхтарі. Тепер вони з’єднані тонкою плашкою і заходять на багажні двері.

Моторна лінійка нового Civic прямо залежатиме від ринку. Зараз у гамі є 1,8-літровий 141-сильний атмосферний мотор, 1,6-літровий “дизель” на 120 к.с. і два наддувних бензинових мотори – 1,0-літровий 126-сильний і 1,5-літровий потужністю 182 к.с.

Щодо зарядженої версії Honda Civic Type R, то їй обіцяна гібридна силова установка на базі 2,0-літрової «турбочетвірки». Електрифікація принесе хетчбеку повний привід і потужність близько 400 к.с.

Читайте також:
Электрический кроссовер Honda рассекречен на официальных фото

Виробництво нового Цивіка перенесуть до США (раніше автомобіль складали в Англії). Дебют наступного Honda Civic заплановано на весну 2021 року. Автомобіль, як і раніше, буде доступний в кузовах седан і хетчбек.