X

Зовнішність серійного Volkswagen ID. Buzz – більше не секрет

Опубликованы первые рендеры будущего серийного минивена

Прем’єру заплановано на 9 березня, але поки що серійний ID. Buzz Volkswagen показувати не став, вирішивши залишити його зовнішність в таємниці. Те, як може виглядати майбутня новинка, представили автожурналісти і дизайнери. Вони взяли за основу наявні шпигунські знімки й тизери та показали, що з цього вийшло.

Серійний мікроавтобус збереже стилістику представленого у 2017 році однойменного концепту, проте відмінностей теж буде достатньо. Volkswagen ID. Buzz обіцяні фари, об’єднані світлодіодною смугою, інший бампер з ромбовидними прорізами та двоколірне забарвлення кузова.

Залишиться колишньою і форма боковин, а ось на місці висувних дверних ручок з’являться більш звичні під «природний хват». Задні зсувні двері є з обох сторін кузова. Це значно полегшить процес посадки й висадки пасажирів. У центрі багажних дверей – великий логотип марки, трохи нижче – місце для номерного знака.

Про технічну сторону мало що відомо. Єдине, в чому ми точно впевнені — це в його силовій установці, вона буде електричною. Точну потужність агрегату не називають. Очікується, що вона може досягати 400 к.с. в поєднанні із системою повного приводу.

Читайте також:
Volkswagen показав новий Amarok на засніженій дорозі