X

Раптово: Toyota Camry отримала новий дизайн

Новая Toyota Camry 2021 внешне отличается от предшественницы. Кроме того, гибридный седан Тойота теперь выглядит очень эффектно

Toyota Camry належить до тих автомобілів, які, здається, завжди десь неподалік маячіють. З цієї причини важко відстежити життєвий цикл кожної генерації. Але Camry XV70 існує з 2017-го, а 3 роки — відповідний термін для проміжного оновлення.

Модель отримала дуже делікатний рестайлінг. Основні зміни зосередилися в нових бамперах. Спереду зберігся широкий повітрозабірник, але його форма змінилася. Також дизайнери оновили решітку з довгими горизонтальними перекладинами.

Більше змін помітно у випадку з гібридом Toyota Camry XSE. Такий седан отримав спортивний обвіс у стилі TRD з агресивним дизайном, великими повітрозабірниками, декоративним дифузором ззаду і чорним оздобленням. У салоні Тойота Камрі тепер на вибір запропонують монітор мультимедіа діагоналлю 7 або 9 дюймів.

Toyota Camry 2021 пропонують із двигунами об’ємом 2,5 л (203 к. с. і 250 Нм) і 3,5 (301 к.с. і 362 Нм), а також з 208-сильною (221 Нм) гібридною силовою установкою на базі молодшого 2,5-літрового мотора.

Читайте також:
Toyota Corolla Cross 2021 знищить суперників: фото і деталі
136