X

Volkswagen готує для покупців дешевий седан до $18 000: живі фото

В продажу новинка поступит в начале 2022 года

Рестайлінгу зазнав популярний на ринку Китаю седан Volkswagen Sagitar. Бюджетний седан Фольксваген відрізняється привабливою ціною і багатим оснащенням, тепер він отримав стильний сучасний дизайн.

Автомобіль, побудований на подовженій платформі моделі VW Jetta, є бестселером в КНР. У компанії впевнені, що після оновлення його продаж стане ще кращим. З огляду на знімки, від попередника модель можна відрізнити за модернізованою решіткою радіатора, іншою формою фар і задніх ліхтарів, а також переробленими бамперами.

У салоні встановили нову мультимедійну систему з великим екраном, який височіє над передньою панеллю. Цифровій приладовій панелі оновили графіку, зробивши її більш сучасною. До того ж з’явилися нові варіанти оздоблення.

Читайте також:
В продажу поступил Volkswagen Tiguan в семиместной версии

Моторна гамма не змінилася. Седан приводить в рух 1,2-літровий двигун потужністю 115 к.с., який працює в парі з механічною коробкою передач. Також доступна версія зі 150-сильним агрегатом об’ємом 1,4 літра. Він пов’язаний з “роботом”. Вартість рестайлінгового Volkswagen Sagitar буде починатися від 17 500 доларів. У продаж новинка надійде на початку наступного року.