X

Volkswagen готує новий перспективний кросовер (перші фото)

Модель станет одной из самых крупных в линейке производителя

У мережі з’явилися знімки ходового прототипу нового кросовера Volkswagen. Автомобіль, що ховається під індексом VW416/3 проходить фінальні випробування в Європі. Очікується, що безіменна модель стане однією з найбільших у лінійці марки.

В основі новинки лежить найбільший наразі кросовер марки — семимісний Talagon. Його довжина досягає 5153 мм, а розмір колісної бази — 2980 мм. Від базової моделі VW416/3 буде відрізнятися укороченим кузовом і дизайном задньої частини, яка більше нагадує крос-купе.

За деякими даними, новий великий кросовер вийде на ринок під назвою Talagon X. Враховуючи те, що обидві моделі побудовані на розтягнутій платформі MQB, клієнтам він зможе запропонувати просторий п’ятимісний салон і містке багажне відділення.

На ринку VW416/3 буде доступний з декількома двигунами на вибір. У списку значаться 2,0-літровий турбований EA888-DPL потужністю 186 або 220 к.с. і 2,5-літровий V6 віддачею 299 к. с. Обидва агрегати працюють у зв’язці з семиступеневою роботизованою коробкою передач і переднім або повним приводом.

Складання нового Volkswagen Talagon X налагодять на спільному підприємстві FAW-Volkswagen. Дата старту продажу і ціни поки що не оголошені.

Читайте також:
Новий електричний Beetle надійшов у продаж, але продає його не Volkswagen