X

Volkswagen готує свій найбільший позашляховик — перші фото

Автомобиль представят весной 2022 года

У модельній лінійці компанії Volkswagen незабаром з’явиться новий позашляховик. Він стане найбільшим представником марки у цьому сегменті, перевершивши за габаритами актуальний VW Atlas і Talagon.

Закамуфльовані прототипи поки ще безіменної новинки були помічені на тестах. Екстер’єр автомобіля виконаний у стилістиці Range Rover, що доволі несподівано. Серед деталей можна виділити практично вертикальну передню частину і корму, пологий дах з великим спойлером на кінці. Широкі колісні арки та великі колеса додають позашляховику брутальності.

Крізь маскування можна роздивитися вузьку світлодіодну оптику і велику решітку радіатора з горизонтальними ламелями. Бічна віконна лінія трохи піднімається вгору, надаючи моделі динаміки. На даху встановлено рейлінги і невеликий «плавник» антени. Очікується, що в оснащення німецького позашляховика Фольксваген увійде сучасна цифрова приладова панель, мультимедійна система, адаптивний круїз-контроль і панорамний дах.

Читайте також:
Презентовано новий Volkswagen T-Roc: експресивний дизайн та нові можливості

Відомо, що в основу новинки ляже та сама платформа, що і у Volkswagen Atlas. У рух його приводитиме 2,0-літровий турбомотор потужністю 186 к.с. Також очікується версія з 2,5-літровим турбомотором на 300 к.с. Поєднуються агрегати з автоматичною трансмісією і системою повного приводу. Офіційний дебют моделі заплановано на весну 2022 року.