X

Volkswagen ID.3 2023: покращений дизайн та нова спортивна версія

Обновленная версия электрического хэтчбека дебютирует в начале 2023 года

Volkswagen опублікував перші зображення електричного хетчбека ID.3 2023 модельного року. Як зазначено на сайті виробника, презентацію оновленої версії електромобіля заплановано на початок 2023 року. Цінник моделі стартує від 43 995 євро.

Від актуальної версії новий Volkswagen ID.3 відрізняється більш агресивним переднім бампером та переробленими задніми ліхтарями. Але всі основні зміни відбудуться у салоні. Зокрема, хетчбек отримає нову передню панель, більш сучасну віртуальну панель приладів, збільшений до 12 дюймів дисплей мультимедійної системи та сенсорний блок клімат-контролю.

При цьому рульове колесо втратило сенсорні клавіші. Зроблено це на прохання клієнтів. Також обіцяно покращений проекційний екран. У оздобленні інтер’єру заявлено ширше використання матеріалів із переробки. До списку опцій додано систему напівавтономного керування та покращений паркувальний автопілот.

Технічно Volkswagen ID.3 2023 року нічим не відрізняється від попередника. Хетчбек буде доступний у 150- та 204-сильних версіях з батареями ємністю 55, 62 та 77 кВт∙год. За даними виробника, за рахунок покращеної аеродинаміки запас ходу збільшиться приблизно на 2%. Також у лінійці Volkswagen ID.3 з’явиться спортивна версія з приставкою GTX. Такий хетчбек укомплектують повним приводом та двомоторною силовою установкою потужністю 299 к.с.

Читайте також:
Не помітили: Volkswagen Italia сильно промахнулися з ім'ям у Instagram