X

Volkswagen показав електропозашляховик під новим брендом Scout

На рынке «батарейная» новинка появится в 2026 году

Volkswagen запустив рекламну кампанію електричного позашляховика новоствореної марки Scout. Як заявлялося під час презентації бренду, його цільовим ринком стане США, де й налагодять виробництво. Тоді ж були показані ескізи двох перших моделей Scout — електричних пікапа та позашляховика. Це викликало деяку аналогію з американською Rivian. Першими її моделями також були пікап R1T та позашляховик R1S.

Відомо, що позашляховик та пікап Scout збудують на новій електричній платформі. Їхні прототипи покажуть у 2023 році. У зовнішності електромобілів відобразиться образ позашляховика International Harvester Scout, на честь якого названо новий бренд. Він випускався компанією International Harvester з 1961 до 1980 року. Volkswagen володіє маркою Scout з 2020 року через свою американську дочірню компанію з виробництва вантажівок Navistar International.

Судячи з поширеного Volkswagen затемненого промофото, електропозашляховик Scout матиме такий же високо піднятий над землею квадратний кузов, але з більш плавними лініями. Розглянути дизайн екстер’єру в деталях неможливо, оскільки на ньому видно лише загальні риси автомобіля в анфас. Доведеться зачекати нових знімків.

Читайте також:
У мережі показали перші зображення Volkswagen Tiguan 2025