X

Volkswagen показав нові зображення Amarok 2022 року

Volkswagen Commercial Vehicles оприлюднив нові зображення пікапа Amarok, який має вийти на ринок вже в 2022 році. Машину третього покоління розробили команди з Австралії та Європи, а випускатимуть її в ПАР, на заводі в місті Сільвертон. Зазначимо, що спочатку Amarok вироблявся на заводі в Ганновері, а потім його виготовлення перенесли в Аргентину, на підприємство в Пачеко. До речі, латиноамериканське виробництво Amarok збережеться.

Новий Amarok отримає повністю перероблений дизайн як зовні, так і всередині. За заявою компанії, фронтальна частина автомобіля тепер вселяє ще більше впевненості, що підкреслює претендентство на лідерство.

Машина отримає нові системи допомоги водієві, які раніше були недоступними в цьому сегменті. На низці ринків нова модель з’явиться вже в 2022 році, а в Європі приймання замовлень стартує ближче до кінця наступного року.

Нагадаємо, що за останнє десятиліття Amarok розійшовся світом більше ніж 800-тисячним тиражем. Сьогодні це єдиний пікап B-сегмента в Південній півкулі, що оснащується турбодизельним двигуном V6.

Читайте також:
Ford объединился с Volkswagen для производства общей модели