X

Volkswagen показав новий електромобіль ID.3

Volkswagen ID.3 порадует нас своим присутствием на просторах Франкфуртского автошоу. Это одна из главных премьер!

Мета у Volkswagen амбітна – перетворити свій новий EV в найпопулярніший електромобіль у світі. Мабуть, в компанії прагнуть у своєрідній манері повторити успіх таких грандів, як VW Golf і Beetle.

Серійний VW ID.3 у всій красі покажуть на Франкфуртському автосалоні наступного тижня. До того моменту ми бачили новинку тільки в камуфляжі, який, однак, приховує не так вже й багато.

Тепер автовиробник показав незакамуфльований електромобіль, конкретніше — його задній лівий ліхтар. Упевнені, що правий має такий самий вигляд. Не лякайтеся напису “Цей автомобіль ще не надійшов у продаж в Європі” — бюрократична дрібниця.

Ще ми бачимо повністю чорні глянсові дверцята багажника, які маскуються під скло — дуже стильний елемент, який знову повертається в автомобільну моду. Графіка ліхтарів також має цікавий вигляд, але ми не впевнені, що з відстані кількох метрів це буде помітно.

Читайте також:
VW показав Golf 2020 із новою емблемою компанії

У будь-якому разі, ми дуже чекаємо на цю амбітну машину. Новий електромобіль Фольксваген запропонують у трьох модифікаціях у діапазоні запасу ходу 330-550 км. Базовий варіант обійдеться приблизно в 30 тис. євро.