X

Volkswagen показав новий седан більший за Passat

Jetta после обновления заметно увеличилась, также автомобилю существенно доработали оснащение

Нещодавно Volkswagen оновив глобальну версію седана Jetta, а тепер настала черга планового рестайлінгу модифікації для китайського ринку. Тут модель називається VW Sagitar, а її складання налагодили на заводі СП FAW Volkswagen.

Седан Фольксваген отримав нові фари зі світлодіодними ДХВ, модернізовану решітку радіатора з хромованими штрихами і задні ліхтарі з іншою графікою. Завдяки новому обвісу довжина автомобіля зросла на 38 мм до 4791 мм. У результаті оновлений VW Sagitar став довшим актуального Passat (4775 мм) і глобальної Jetta (4738 мм).

Кабіну Volkswagen Sagitar допрацювали ще більш масштабно. У салоні встановили нову передню панель, мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном, який височіє над панеллю, систему клімат-контролю з окремим сенсорним дисплеєм і застосували нові варіанти обробки.

Читайте також:
Volkswagen задумав спецсерію популярних моделей — особлива Jetta вже готова

У рух седан Volkswagen приводить 1,5-літровий чотирициліндровий двигун сімейства EA211 Evo. Потужність мотора поки що не названа. Відомо, що він буде поєднуватися з 7-ступеневою коробкою DSG. Також виробник збереже колишні агрегати. Тобто автомобіль буде доступний з 1,2-літровим двигуном потужністю 116 к.с. і 150-сильним мотором об’ємом 1,4 літра. На ринок Китаю новинка вийде найближчим часом.