X

Volkswagen показав величезну модель з “обличчям” Touareg і розкішним салоном

Обновление модели VW Viloran призвано повысить продажи и привлечь интерес к машине

Минівен Volkswagen Viloran був представлений 2019 році. Величезна модель позиціонувалася як бізнес-вен. За пару років, всупереч надіям виробника, Viloran так і не став популярним. Щоб привернути увагу, провели рестайлінг, але зберегли фірмову рису – “обличчя” VW Touareg. Можливо, оновлення позитивно позначиться на статистиці продажу.

Рестайлінговий VW Viloran 2022 дебютував у рамках автосалону в Гуанчжоу. Зовні це все той же добре знайомий нам вен. Всі нововведення відбулися в салоні, де тепер панує розкішна обстановка.

Передня панель повністю нова. Центральні дефлектори і монітор тепер інші. Керувати кліматом у салоні можна за допомогою тонкої сенсорної панелі, яка прийшла на зміну звичному блоку. На місці важеля коробки передач красується джойстик.

У салоні Volkswagen Viloran без проблем можуть розміститися сім осіб. Крісла встановлені за схемою 2+2+3. У другому ряду за доплату передбачені висувні підніжки, вентиляція і масаж. Також дорожчі комплектації VW Viloran можуть запропонувати цифрову панель приладів, камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування і утримання в смузі руху. Плюс до цього в наявності асистенти руху в заторах і на парковці.

У рух вен приводить колишній 2,0-літровий бензиновий двигун, що видає 186 або 220 к.с. У пару йому передбачена семиступенева роботизована коробка передач. Привід — передній.

Колишній Volkswagen Viloran

Старт продажу Volkswagen Viloran заплановано на 2022 рік. Вартість оновленого вена не озвучується.

Читайте також:
Volkswagen готує для покупців дешевий седан до $18 000: живі фото