X

Volkswagen покаже новий недорогий седан на базі Skoda Slavia

Премьера новинки запланирована на 8 марта 2022 года

Volkswagen анонсував прем’єру нового седана-Virtus. Прем’єра ще однієї глобальної моделі марки запланована на 8 березня. Готуючись до цієї події, компанія розмістила тизер майбутнього серійного автомобіля.

Основні вузли і агрегати, поки ще не представлений седан, розділив зі Skoda Slavia. Славіа пішла на конвеєр відносно недавно — на початку 2022 року. Основою Virtus стане масштабована архітектура MQB-A0-IN. У найближчому майбутньому цю платформу будуть використовувати у всіх бюджетних моделях концерну Volkswagen.

Очікується, що в рух новий седан буде приводити 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 115 к.с. пов’язаний з шестиступеневою механічною або автоматичною коробками передач. Ще один двигун — 1,5-літровий наддувний з чотирма циліндрами. Його віддача — 150 к.с. У пару такому мотору передбачена роботизована коробка передач з двома зчепленнями.

У списку оснащення Volkswagen Virtus значаться світлодіодна передня оптика, цифрова приладова панель, система мультимедіа з сенсорним дисплеєм діагоналлю 10 дюймів, бездротова зарядка для смартфона, клімат-контроль і панорамний дах. За деякими даними, в Індії за автомобіль проситимуть від 13 365 до 21 380 доларів. Саме для цього ринку Volkswagen Virtus розроблявся одразу, але, очевидно, плани змінилися.

Читайте також:
Volkswagen розкрив основні характеристики передсерійного ID. Buzz