X

Volkswagen представив найпотужніший серійний Golf (відео)

Volkswagen Group відзначає 20-річчя підрозділу R Performance. На честь такої події компанія випустила лімітовану версію хетчбека Golf.

Новинка під назвою VW Golf R 20 Years Edition стала найпотужнішою і швидкою версією популярного хетчбека в історії. Її приводить в рух 2,0-літровий двигун EA888 з турбонаддувом, віддачу якого збільшили до 333 к.с. Це на 13 к.с. більше, ніж у базового Golf R. Мотор пов’язаний з 7-ступеневою коробкою передач і системою повного приводу.

Розгін з місця до “сотні” у автомобіля займає 4,7 секунди, а максимальна швидкість дорівнює 270 км/год. Також лімітована версія моделі отримала титанову спортивну вихлопну систему Akrapovic, яка покращує звук двигуна, більш жорстку підвіску, адаптивні амортизатори і збільшені гальма.

Gold R R 20 Years доступний в кольорах White і Lapiz Blue, який доповнюють оригінальні 19-дюймові колісні диски взуті в шини Michelin Pilot Sport Cup 2. Залежно від відтінку кузова вони можуть бути з чорними або блакитними елементами. Також модель можна впізнати за модернізованим обвісом, новому спойлеру на даху і значкам “20”.

У салоні хетчбека встановили інші спортивні сидіння і кермо, оздобоїлені шкірою Nаppa, яку доповнюють вставки з карбону. На приладовій панелі, дверних картах і кермовому колесі присутні значки “20 Years Edition”. У продаж новинка надійде влітку цього року. Вона буде доступна у Великій Британії, Європі та Австралії. Вартість оголосять ближче до старту продажу.

Читайте також:
Volkswagen відзначив ювілей Touareg особливою версією (фото)