X

Volkswagen представив найпотужніший Touareg в історії

Volkswagen раскрыл подробности о предстоящей новинке – подключаемом гибриде Touareg R. Кроссовер представят на автосалоне в Женеве.

До офіційної прем’єри, яка відбудеться 3 березня залишилося трохи менше двох тижнів, а виробник уже розкрив низку подробиць. “Заряджений” Touareg отримав гібридну силову установку. До її складу увійшли бензинова 3.0-літрова «турбошістка», електромотор і літій-іонна батарея на 14.1 кіловат-години. Сумарна потужність – 462 кінські сили і 700 Нм крутильного моменту. В пару мотору йде восьмидіапазонний “автомат”. На електротязі “повнопривідник” здатний подолати 45 км на швидкості 140 км/год. Максимальна швидкість обмежена 250 км/год. Інші динамічні характеристики поки що не оголошено.

Зовні Touareg R можна відрізнити за особливим кузовним обвісом і 20-дюймовими колісними дисками. За доплату їх можна замінити дисками діаметром до 22 дюймів. Також “гарячий” кросовер має світлодіодну оптику, чорний шкіряний салон, цифрову приладову панель, 15-дюймову “мультимедійку” і кілька додаткових кольорів у кузовній палітрі.

Читайте також:
Volkswagen Caddy 2020 – мировая премьера (видео)

За доплату кросовер оснастять автопілотом другого рівня. За необхідності доступний асистент руху із причепом Trailer Assist.

На європейському ринку продаж гібридного Volkswagen Touareg R стартує у другій половині цього року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.