X

Volkswagen презентував «швидку» ID. Buzz, таксі Multivan і Caddy на газі

На виставці IAA Transportation 2022 в Ганновері підрозділ Volkswagen Commercial Vehicle публічно презентував електрофургони ID. Buzz Cargo, в тому числі у варіанті швидкої допомоги від німецького забудовника Bosenberg.

Зазначимо, що на моделі ID. Buzz Cargo и ID. Buzz Pro отримано вже понад 12 500 замовлень, а першим покупцям машини доставлять вже цієї осені. ID. Buzz оснащений електромотором 150 кВт, батареями в 77 кВт.год і має запас ходу до 425 км (WLPT). Швидка зарядка 170 кВт наповнює АКБ від 5 до 80% ємності за 30 хв.

ID. Buzz

Вперше на міжнародному салоні показали пікап Volkswagen Amarok новітнього покоління. Тут зокрема представлені топові варіанти – Top Americana і Aventura, укомплектовані матричними фарами IQ Light, адаптивним круїз-контролем та ін. Amarok пропонується на вибір з чотирма турбодизелями TDI (150 – 250 к. с.) або бензиновим турбомотором TSI (302 к. с.), в тому числі з новою, 10-ступеневою АКП.

Volkswagen Amarok

Що ж стосується моделі Multivan, то на IAA Transportation 2022 вона постала в заводському варіанті таксі, а також у спортивному виконанні Multivan Edition – з чорними вставками на даху, чорними 18-дюймовими дисками Toshima, затемненими LED-ліхтарями і тонованими вікнами. Також з’явилася і версія Good Night – з кріслами, що трансформуються в ліжко, і фіранками на вікнах.

VW Multivan Taxi

Відвідувачі можуть побачити і модель Caddy Maxi Dark Lebel, укомплектовану 1,5-літровим 131-сильним двигуном на стисненому газі. Балони вміщують 21 кг «блакитного палива», є і резервний бак для бензину на 8,25 л. Витрата газу в змішаному циклі – 4,3 кг на 100 км.

VW Multivan Edition

А ось найбільш вантажопідйомна модель – Crafter представлена у вигляді мобільної майстерні для електровелосипедів, з кузовною надбудовою від Kogel/Flexmo, а також з дворядною кабіною і бортовою платформою від голландського забудовника Snoeks.

VW Crafter