X

Volkswagen придумав альтернативу своєму ж Transporter — живі фото

Про те, що Volkswagen має намір випустити електричний мінівен, стало відомо у 2017 році. У рамках Північноамериканського міжнародного автосалону компанія презентувала концепт під назвою ID Buzz. Новинка має вийти в двох версіях — пасажирській і вантажній.

Прототипи серійної версії VW ID Buzz виїхали на тести в 2020 році. Але раніше вдавалося відобразити тільки кузов електрокара. Але сказати щось конкретне про концепцію виконання екстер’єру моделі складно, оскільки авто маскується під VW Transporter. Видно тільки, що новинка вийде компактнішою. Тепер у кадр потрапив салон.

Судячи зі знімків, електромобіль Фольксваген отримає мультикермо з новим логотипом німецької марки, цифрову приладову панель, мультимедійну систему з великим тачскріном, який височіє над передньою панеллю. Важіль перемикання режимів руху встановлено поруч з комбінацією приладів. На ручці видно режим B, який використовується для ефективного рекуперативного гальмування.

Читайте також:
В Украине появился Volkswagen Caddy пятого поколения (видео)

Презентувати модель мають намір у 2022 році, а на конвеєр вона вирушить тільки в 2024-му. Раніше очікувалося, що вже в 2021-му ринок побачить товарний варіант автомобіля.