X

Volkswagen Taigo — новий компактний кросовер

Автомобиль смогут приобрести покупатели из ЕС, Турции и Африки

Volkswagen розкрив зовнішність чергової новинки — купеподібного кросовера Taigo. З огляду на зображення, екстер’єр новинки розроблений у фірмовій стилістиці марки з характерною широкою решіткою радіатора, що плавно переходить у головну оптику.

В основі моделі лежить платформа Volkswagen T-Cross, але габаритами новачок дещо перевершує донора. При колісній базі 2556 мм в довжину новий Taigo досягає 4260 мм, в ширину — 1750 мм, у висоту — 1490 мм.

Салон повністю ідентичний T-Cross, включно з приладовою панеллю та дизайном центрального тунелю.

На ринку Європи Volkswagen Taigo запропонують з кількома бензиновими двигунами. Зокрема, до гамми увійдуть турбовані двигуни: трициліндрові робочим об’ємом 1,0 літр (95 і 110 к.с.) і чотирициліндрові об’ємом 1,5 літра (150 к. с.). Також в лінійку увійде 1,6-літровий дизельний мотор потужністю 95 к.с. У пару агрегатам запропонують механічну або роботизовану коробки передач. Привід — виключно передній.

На допомогу водієві запропоновані адаптивний круїз-контроль, система запобігання зіткненням і камери кругового огляду. Насолоджуватися красою нічного неба можна завдяки панорамному даху.

Volkswagen T-Cross

Читайте також:
Найкрутіший позашляховик Volkswagen отримав потужний мотор