X

Volvo Cars надихає на відкриття нових горизонтів разом із V90 Cross Country

Volvo Cars, преміальний автовиробник, заохочує до перегляду життєвих пріоритетів у кампанії по новому V90 Cross Country.

Міжнародні дослідження, які проводились Volvo Cars, демонструють, що 6 із 10 людей у світі бажають більше часу займатися активними видами спорту, такими як піший туризм, біг та велоспорт. Серед тих, хто не може визначитись із хобі, 68% відповіли, що робота займає занадто багато часу в їхньому житті. Враховуючи ці результати, Volvo Cars у своїй кампанії по абсолютно новому V90 Cross Country, спонукає людство переглянути свої життєві цінності та згадати те, що змушує їх серце битися частіше, бо тільки це насправді має значення.

“Більшість із нас стикаються із ситуацією у житті, коли треба зробити вибір – бути успішним в кар’єрі або залишитись безтурботний лижником чи серфером. Для деяких людей це означає втрату почуття пригод та адреналіну, адже вони осідають у комфортному житті. Ця кампанія нагадує нам про те, що настав час відновити контакт із близькими людьми та повернути улюблені захоплення у наше життя, насолоджуючись їм наповну,” сказав Томас Андерссон, віце-президент із питань глобального маркетингу, Volvo Car Group.

Алан Уотс, британський філософ, став джерелом натхнення для цієї кампанії, яка нагадує людям про те, наскільки важливо жити повним життям та насолоджуватись кожною її миттю.

“Без звичних зображень сільської місцевості або демонстрації позашляхових можливостей, V90 Cross Country представлений як справжній шукач пригод; ідеальний супутник для людей, які прагнуть змінити насичений щоденний графік на безтурботний час для улюбленого хобі та досягти такого бажаного життєвого балансу,” сказав Томас Андерссон.

Відео для цієї кампанії, було знято в районі Ванкувера, Канада, демонструє життя чотирьох успішних бізнесменів, які вирушають за межі міста із близькими людьми у Volvo V90 Cross Country назустріч пригодам, серфінгу, риболовлі або у пошуках нових сюжетів для фото.

Галерею фото доповнюють цитати із відомої промови філософа Алана Уотса 1959 року «Жити повним життям», в якій він протиставляє життя заради майбутнього та життя тут і зараз, насолоджуючись кожною її миттю поруч із близькими людьми. Ідея зрозуміла: “Ви не зрозумієте життя, якщо не будете жити наповну прямо зараз.”