X

Volvo Road Show 2013 від «Віннер Автомотів»

У рамках всеукраїнського туру Volvo Road Show компанія «Віннер Автомотів» провела захоплюючі тест-драйви автомобілів бренду Volvо.

Апогеєм події стала презентація оновленого модельного ряду Volvo 2014 року. 14–15 вересня 2013 року, незважаючи на дощ та нехарактерну прохолодну погоду для початку осені в Україні, майже сто цінителів бренду Volvo отримали незабутні яскраві враження, взявши участь у київському етапі всеукраїнського турне Volvo Road Show 2013. Особливістю події цього року стала презентація модельного ряду Volvo 2014 року у форматі дефіле – динамічна поява «скандинавів» із символікою римського бога Марса супроводжувалась цікавою розповіддю про інновації та особливості, втілені у автівках, що перетворило звичайну локацію на подіум європейських тижнів моди.

Звичайно, для більш детального знайомства з усією лінійкою доступних українському споживачу моделей Volvo немає нічого кращого, ніж сісти за кермо та власноруч випробувати автівки під час тест-драйву. Щоб прихильники бренду змогли переконатися у найвищому рівні безпеки та отримати задоволення від керування, офіційний дилер автомобілів Volvo, «Віннер Автомотів», передбачив випробовування автомобілів V- та S-серій в умовах звичайних українських доріг, а представників ХС-серії – в умовах бездоріжжя. Таким чином, прихильники скандинавської безпеки та європейського дизайну відчули надійність та експресивну динаміку хетчбеків Vovlo V40 R-Design та Volvo V40 Cross Country, а також маневреність та елегантність седанів Volvo S60 та Volvo S80 під час шосейного тест-драйву, маршрут якого проходив мальовничими дорогами Житомирської траси.

Високі ходові якості, багатофункціональність та практичність у поєднанні з надійністю та безпекою – ось риси, притаманні компактному кросоверу Volvo XC60, універсалу підвищеної прохідності Volvo XC70 та всешляховику класу люкс Volvo ХС90. Переконатися у довершеності та відчути найвищий рівень безпеки цих автомобілів гості події змогли на бездоріжжі, в умовах треку Winner Off-Road. Умови на треку були створені таким чином, щоб клієнти спробували автомобілі на міцність без жодних поступок та оцінили їх за мірками безкомпромісних всюдиходів. 20-саниметрові колії, 100-метрова змієподібна доріжка, болотиста ділянка, підйом та спуск під 30-градусним кутом з косогору, подолання відрізку з ямами – через усе це довелося пройти автомобілям Volvo серії ХС.

У добрих традиціях «Віннер Автомотів» заходи Volvo проходять у теплій дружній атмосфері. Досі незнайомі люди створюють тісне коло друзів, у якому відбувається спілкування та обмін враженнями.

«Віннер Автомотів» завжди дарує яскраві враження, а також впевненість, що автомобілі Volvo є запорукою спокою та безпеки за кермом!