X

Відроджений Ford Bronco їде до Європи, але обмеженим тиражем

Поставки внедорожника ожидаются к концу 2023 года

Ford анонсував прийом попередніх замовлень на відроджений Bronco в Європі. Як зазначається, позашляховик надійде «суворо лімітованим тиражем» і лише до певних країн. Перші поставки очікуються ближче до кінця 2023 року, але точна дата поки не названа. Збирати позашляховики для європейського ринку будуть на заводі Ford у Мічигані.

Як виявилося, лімітований тираж — не єдине обмеження. Європейцям Ford Bronco запропонують тільки у п’ятидверній модифікації та з одним двигуном — 2,7-літровою «бітурбошестеркою» EcoBoost віддачею 335 к.с. та 563 Нм крутного моменту. Коробка – 10-ступінчастий «автомат». Але комплектацій буде дві — Outer Banks та Badlands. Для кожної передбачено унікальний набір декору.

Європейський Ford Bronco стандартно укомплектований передніми сидіннями із підігрівом, аудіосистемою із 10 динаміками, мультимедійкою Sync4 із тачскрином діагоналлю 12 дюймів, системою кругового огляду та ADAS (удосконалена система допомоги водієві).

Комплектація Outer Banks передбачає 18,0-дюймові колісні диски із шинами Bridgestone розмірності 32 дюйми. У комплектації Badlands — диски 17,0 дюймів «взуті» у всюдихідні шини BF Goodrich розмірності 33 дюйми.

Окрім стандартного набору їздових режимів — Normal, Eco, Slippery, Mud/Ruts та Sand — у комплектації Outer Banks електроніка працює в режимі Sport. У версії Bridgestone до п’яти основних додані режими Baja і Rock Crawl.

Читайте також:
Ford анонсував електричний кросовер на базі Volkswagen

За доплату запропонують водонепроникні неопренові чохли для сидінь, сумки для зберігання речей на дверях та м’який сітчастий верх. У кожному автомобілі встановлять табличку із порядковим номером у лімітованій серії. Вартість «європейського» Ford Bronco поки не оголошено.