X

Друге покоління Subaru BRZ вже на підході (фото)

Фотошпионам удалось запечатлеть прототип Subaru BRZ 2021, проходящий тесты на дорогах общего пользования

Про зовнішність Subaru BRZ 2021 поки що говорити рано, оскільки автомобіль повністю прикритий камуфляжною плівкою. Роздивитися можна лише окремі деталі екстер’єру. Найімовірніше, друге покоління збереже стилістику попередньої моделі, але при цьому отримає новий обвіс, оптику і решітку радіатора.

Любителі швидкості можуть не розраховувати на появу «заряджених» модифікацій. Їх, найімовірніше, не буде. І таке рішення виробника легко пояснюється конкуренцією з Supra. Імовірно, нову Субару разом зі спорідненою Toyota 86 пропонуватимуть як із шестиступінчастою механічною коробкою передач, так і з “автоматом”. Коли саме представлять новинку — не повідомляється. Зазначимо, що прем’єра мала відбутися цього літа, але її перенесли.

Два тижні тому виробник оголосив про зняття BRZ із конвеєра. Купе випускали протягом дев’яти років на тому ж заводі, що і Toyota GT86. Довгі роки в Subaru не наважувалися на випуск другого покоління моделі через низький попит, але тепер вже точно відомо, що у BRZ буде продовження.

Читайте також:
Найбільш незвичайний Subaru отримав технологічний салон