X

Другий електромобіль Porsche майже готовий (фото)

Премьера новой версии электрического Porsche на базе Taycan состоится до конца года

Про те, що прем’єра електромобіля Porsche Taycan Cross Turismo відбудеться до кінця 2020-го, стало відомо ще під час оголошення річного звіту компанії за 2019 рік. Згадувалася новинка і в стратегії розвитку модельної лінійки марки. Швидку прем’єру побічно підтверджує і нова партія шпигунських фото, зроблених під час випробувань на Нюрбургрингу.

На них майбутній серійний крос-універсал майже позбавлений камуфляжу, що дає змогу роздивитися деякі деталі новинки. Як видно на знімках, передньою частиною кузова, за винятком невеликих штрихів, Cross Turismo повторює седан. У профіль новинка радше нагадує Panamera Sport Turismo.

Очікується, що силову установку новий електрокар Порше розділить все з тим же седаном, це означає, що потужність становитиме від 530 до 761 к. с. Імовірно, запас ходу електричного універсала буде аналогічним седану і становитиме близько 450 км в топовій модифікації.

Варто зазначити, що Porsche Taycan Cross Turismo — це тільки початок лінійки електричних Porsche на базі Taycan. Більше автомобілів з’явиться в найближчі кілька років.

Читайте також:
Суперкар Porsche Carrera GT забыли на 8 лет в дилерском центре