X

Другий позашляховик GMC Hummer EV повністю готовий

Электрокар дебютирует совсем скоро

Пікап GMC Hummer EV виявився неймовірно популярним. Тепер GMC поділилася тизерним відео наступного позашляховика Hummer. У цьому коротенькому ролику нам не тільки показали електромобіль в кузові п’ятидверного SUV, а й озвучили дату прем’єри. Автомобіль представлять 3 квітня.

Ролик ще раз доводить, що новий позашляховик буде максимально схожий з однойменним пікапом, за винятком хіба що деяких деталей. Місце кузовної платформи відведено для сидінь третього ряду. Також у автомобіля видно запасне колесо і невеликий спойлер. Деякі зміни очікуються і в передній частині кузова.

Технічна складова не озвучується. Найімовірніше, пікап і позашляховик розділять ключові агрегати. Якщо ця інформація підтвердиться, то новий GMC Hummer EV SUV укомплектують установкою, віддача якої перевищить 1000 к.с. Від повного заряду акумулятора новинка зможе долати близько 500 км.

У частині доступних функцій інформації мало. Можливо, позашляховик розділить їх з пікапом і отримає режим краба. Ще одним цікавим режимом називають Extract Mode. Його завдання — збільшення кліренсу на 15 см.

Читайте також:
Електромобіль GMC Hummer EV показав свої здібності в снігу (відео)

Коли новий Hummer надійде в продаж — невідомо. Ті, хто віддають перевагу пікапу, зможуть купити його восени 2021 року, коли з’являться екземпляри наступної партії. Вартість новинки починатиметься з 70 000 доларів.