X

Wuling оновить свій популярний мініатюрний електромобіль

Ему обещают новую силовую установку и большую батарею

На популярний китайський електрокар скоро чекає планове оновлення. Причому воно пов’язане не з погіршенням продажу, а скоріше навпаки. Через великий попит Wuling вирішив поліпшити агрегат і замінити батарею на більш ємну.

За деякими даними, оновлена версія Wuling Hongguang Mini EV отримає акумулятор ємністю 26,5 кВт*год, здатний забезпечити запас ходу 280 км за місцевим стандартом CLTC. Зараз його пропонують з декількома варіантами батарей на вибір, які забезпечують від 120 до 170 км шляху.

Крім нової батареї мініатюрному електромобілю обіцяні інші фари та світлодіодні ліхтарі. У салоні з’являться нові сидіння, кермове колесо і приладова панель. Не залишать без уваги дверні карти і килимки.

Крім стандартної версії у продажу, нарешті, з’явиться і кабріолет. Його концепт марка показала торік. Відкритий Hongguang Mini EV укомплектують електродвигуном, що видає 41 к.с. і акумулятором ємністю 26,5 кВт*год. Також обіцяна спеціальна версія хетчбека — Gameboy з мотором 33 к.с., що відрізняється від базової моделі відкоригованою зовнішністю.

Планове оновлення стандартного Wuling Hongguang Mini EV дасть змогу збільшити його життєвий цикл. А також стати конкурентом іншим не менш популярним моделям з таким же доступним цінником.

Читайте також:
Wuling представив молодшого брата Hongguang Mini EV