X

Заряджену Toyota Corolla не можна буде придбати просто так: у компанії озвучили умови

Гідних володіти хот-хетчем GM Corolla Morizo ​​Edition обере виробник

Канадське представництво Toyota розіграє право придбати хот-хетч Toyota GR Corolla Morizo Edition. Судячи з умов, це буде скоріше відбір. Компанія сама визначить, хто зможе придбати хот-хетч на основі досить об’ємної анкети.

Потенційним покупцям запропоновано відповісти на цілу низку питань, що стосуються, зокрема активностей у соціальних сетах, участі у тюнерських клубах та спортивних спільнотах. Претенденту необхідно вказати чи володів він автомобілями марки та спорткарами зокрема, скільки разів на рік виїжджає на трек та якій канадській гоночній трасі віддає перевагу. Також анкета включає питання про мету самої покупки — щоденний автомобіль, другий автомобіль, трек-кар чи колекційний експонат.

Крім того, необхідно дати оцінку власній майстерності водіння та аргументувати, чому саме ви гідні стати власником одного з дев’яти доступних у Канаді хот-хетчів. Вартість кожного — 59 990 канадських доларів (44 400 євро).

Toyota GR Corolla Morizo Edition — найбільш екстремальна версія «зарядженого» хетчбека. Автомобіль укомплектований 1,6-літровим турбованим мотором із трьома циліндрами, шестиступінчастою механічною коробкою передач та повним приводом. Віддача двигуна складає 300 к.с. та 400 Нм крутного моменту. Коробка з укороченою головною парою та зближеними трьома першими передачами. Привід з трьома режимами розподілу тяги та диференціалами, що самоблокуються, на обох осях. Від молодших моделей хот-хетч відрізняється заниженою на 5 мм підвіскою з однотрубними амортизаторами спереду та ззаду. Плюс до цього у нього жорсткіша конструкція та менша вага.

Читайте також:
Висхідна зірка Toyota зустрілася на українських дорогах