X

ЗАЗ Lanos – 5 років лідерства!

15 квітня 2011 року у мережі автосалонів Української Автомобільної Корпорації стартувала рекламна кампанія «ЗАЗ Lanos - 5 років лідерства!».

Передумовою для проведення акції стало оголошення переможців Української Національної Акції «Авторейтинг-2010» та оприлюднення інформації щодо продажів нових автомобілів у 2010 році. П'ятий рік поспіль українці своїми гаманцями проголосували за ЗАЗ Lanos, відповідно, саме ця модель стала лідером продажів 2010!

Гарантована якість та практичність «народного» авто, рівень цін, доступний для усіх верств населення роблять його обранцем багатьох українських родин. Невибагливість в обслуговуванні та спеціальні умови для корпоративних клієнтів – гарантують популярність у бізнесі та державних установах.

На сьогодні ці переваги й 15-річний досвід виробництва та продажу моделі доповнюється ще й спеціальною кредитною програмою. З 15 квітня по 31 травня у рамках акції автомобіль-легенда пропонується за спеціальними вигідними умовами від АТ АСТРА БАНК.

У мережі дилерських підприємств ДК «АвтоЗАЗ-сервіс» – офіційного представника бренду ЗАЗ – під час акції можна придбати найпопулярнішу на ринку України модель з набором найнеобхідніших опцій у кредит строком до семи років та ставкою 5,5% річних, заплативши відразу тільки 10% вартості автомобіля!

Максимальний строк кредиту

Аванс

Процентна ставка

Разова комісія

84 міс.

10%

5,5%

1,7%

Нагадаємо, модель ЗАЗ Lanos представлена у трьох кузовах: седан, хетчбек та комерційний пік-ап, кожна з яких має свої особливості та переваги. Ціни на автомобіль стартують від 71680 грн. у кузові седан та від 72800 грн. – в кузові хетчбек.

ЗАЗ  Lanos – автомобіль від вітчизняного виробника, найкраще співвідношення «ціна-якість» та перевірена надійність сотнями тисяч автовласників як на території України, так і за її межами.

До речі, незабаром стане актуальним питання температури повітря в салоні. Небагатьом відомо, що автомобіль ЗАЗ Lanos оснащуєтся кондиціонером. Тепер літня спека шанувальникам «народного Ланоса» не страшна! Крім того, скромні витрати пального здивують тих, хто віддав перевагу цьому автомобілю. Ласкаво просимо до автосалонів, де консультанти розкажуть Вам про всі переваги лідера продажів!