X

ЗАЗ оголосив про старт виробництва автомобілів Groupe Renault

О производстве автомобилей в Украине стало известно официально – соответствующее заявление сделали в пресс-службе ЗАЗа

Не секрет, що український автопром у секторі легкового транспорту дещо просідає. Наразі за нього відповідає тільки закарпатський Єврокар, який незабаром може наростити обороти за рахунок виробництва електромобілів Volkswagen.

Тепер в обойму вирішив повернутися ЗАЗ з моделями Groupe Renault. У прес-службі підприємства повідомили про старт виробництва автомобілів на ЗАЗі. Запорізький автомобільний завод складатиме машини безпосередньо для українського ринку.

У повідомленні зазначають, що виробничі потужності було модернізовано для перезапуску підприємства та відповідності міжнародним стандартам Renault. У компанії говорять про створення нових робочих місць і відповідність продукції,  світовому рівню якості.

Читайте також:
Новий ЗАЗ 965 — «горбатий» Запорожець 2020 року

Представники французького бренду відзначають важливість українського ринку завдяки зростанню попиту на нові автомобілі і лояльність до бренду Рено. Поки що в компанії не уточнили, про виробництво яких саме моделей Groupe Renault йдеться. У концерн входить кілька торговельних марок — зокрема Лада. Раніше з’являлася інформація про проведення аудиту якості потужностей ЗАЗ для виробництва моделей АвтоВАЗ в Україні.

136