X

Женевський автосалон. Nissan і Infiniti

Новинки от Nissan и Infiniti на Женевском автосалоне.

Нестеренко Андрій
Генеральний директор компанії «Ніссан Мотор Україна»

Ми раді представити в Женеві радикально оновлений Nissan Qashqai. За 10 років свого існування він став законодавцем моди серед кросоверів, і новинка – не виняток. Уперше в сегменті Qashqai отримав систему автономного керування ProPILOT для контролю рульового керування, акселератора і гальмівної системи під час руху в межах однієї смуги на швидкісних автомагістралях. Це – частина глобальної концепції Intelligent Moblity, спрямованої на створення більш безпечних та екологічно чистих машин. Крім того Qashqai став спортивнішим і динамічнішим зовні. Розширився перелік базового й опційного обладнання, систем безпеки. Зовсім скоро новинка дебютує в шоу-румах офіційних дилерів Nissan в Україні. Традиційно популярна модель Qashqai, представлена в новій іпостасі, дасть нам змогу не тільки зміцнити позиції бренду в сегменті кросоверів, а й залучити нових покупців, чому сприятимуть нові зручні фінансові інструменти.

Qashqai

Європейський бестселер у сегменті кросоверів – Nissan Qashqai отримав новітню технологію ProPILOT, а також безліч поліпшень у дизайні, технології та характеристиках.

Project Black S

Концептуальне купе Infiniti Project Black S – це не просто купе Q60 з унікальним дизайном. Під елегантним кузовом схована система рекуперації енергії ERS, запозичена зі світу Формули-1.

Q50S

В арсеналі оновленого спортседана Q50S – ефектна зовнішність, новий 400-сильний 3-літровий V6 із двома турбінами і система автономного керування ProPILOT.