X

Знайомимося з новим кросовером Acura RDX

Украинские поклонники марки Acura получили возможность приобрести обновленный кроссовер RDX.

Дизайн кросовера виконаний у новому фірмовому стилі компанії. Acura RDX отримала нові стильні фари та ліхтарі, інші бампери і низку інших відмінностей від попередника.

Під капотом машини розташувався 3-літровий V6 потужністю 249 к. с., який працює в парі із 6-ступінчастим «автоматом» і повнопривідною трансмісією.

Система відключення циліндрів VCM залежно від умов руху забезпечує перемикання двигуна V6 у режим роботи на трьох або шести циліндрах, що дає змогу досягти значної економії палива.

Шестиступінчаста автоматична трансмісія з підрульовими перемикачами системи SportShift дає можливість проявити свої драйверські навички.
У п’ятимісному салоні є все необхідне для водія і його супутників. Задні сидіння, що складаються в співвідношенні 60/40, дають можливість у різних комбінаціях розміщувати пасажирів і вантаж.

Система клімат-контролю з GPS-функцією використовує датчики сонячного світла для визначення інтенсивності світла і положення сонця, забезпечуючи підтримання двозонною системою клімат-контролю комфортної температури в салоні згідно з індивідуальними налаштуваннями.

Сенсорний екран дав змогу суттєво скоротити кількість кнопок для керування допоміжними функціями. Багажне відділення вміщує 408 л поклажі, а якщо скласти спинки задніх сидінь, то його об’єм збільшиться до 865 л.

Acura RDX укомплектована численними електронними помічниками водія, зокрема ABS з EBD, системами курсової стійкості (VSA), запобігання перекидання, допомоги під час старту вгору (HSA), запобігання зіткненню (CMBS), контролю положення автомобіля у смузі та оповіщення про виїзд зі смуги (LKAS+LDW), моніторингу «мертвих зон» тощо.

Детальніше про нову Acura RDX можна дізнатися у офіційних дилерів марки Acura в Україні. Вартість новинки в Україні стартує з позначки 1 436 250 грн.