X

Знаменитий Chevrolet Bolt перетворився на дві повноцінні моделі – деталі та ціни

Электромобиль обновился, получил измененную внешность и обзавелся братом-кроссовером

Chevrolet Bolt, що вийшов на ринок в 2017 році, пережив довгоочікуваний рестайлінг. Всупереч очікуванням, нова генерація моделі не з’явилася-популярний електромобіль зазнав глибоку модернізацію. Але в компанії компенсували це ще однією машиною в лінійці-компактним кросовером Bolt EUV.

Зовні хетчбек сильно змінився. Перше, на що звертаєш увагу – новий передок із двоповерховою оптикою. На місці традиційної решітки радіатора — вставка в колір кузова. Ззаду — іншої форми ліхтарі та бампер. Зміни в салоні колосальні. Таке враження, що перед нами абсолютно новий автомобіль. Змінилася передня панель і сидіння. Місце традиційного важеля перемикання передач зайняли кнопки.

Кросовер Bolt EUV — справжня новинка, хоча ділить з хетчбеком безліч рішень. Обидва автомобілі комплектуються 203-сильним електромотором і батареєю ємністю 65 кВтг. Запас ходу хетчбека — 416 км, кросовера — 402 км. Швидкої півгодинної зарядки достатньо, щоб проїхати 150 км шляху.

Тепер, мабуть, найцікавіше — ціни. Після оновлення електричний Шевроле Болт подешевшав. Тепер виробник просить за нього від $31 995, що на $5,5 тисяч менше дорестайлінгової версії. Новий кросовер Chevrolet Bolt EUV оцінили в $33 995. Старт продажу на рідному ринку марки заплановано на літо 2021 року.

Читайте також:
Chevrolet та інші бренди General Motors відмовляться від ДВЗ через 15 років