X

Нове покоління Mercedes Vito помічено на тестах (фото)

Середньорозмірний фургон Mercedes Vito готується до зміни покоління. Прототипи новинки вже виїхали на тести, де й потрапили до об’єктивів фотошпигунів.

Тестовий мул покритий камуфляжем, але деякі зміни вдалося розглянути крізь нього. У нього трохи змінено передню частину та розширено бічні спідниці. Також можна відзначити наявність іншого дифузора та тимчасових задніх ліхтарів. В іншому фургон повторює свого попередника.

Ще на кузові прототипу видно датчики, два з яких розташовані під дзеркалами заднього виду. Вони вказують, що Vito наступного покоління отримає систему напівавтономного водіння 2-го рівня. Пізніше комерційні варіанти моделі обіцяють зробити більш сучасними, наділивши їх автопілотом четвертого рівня.

Читайте також:
Mercedes-Benz Vito перетворили на практичний кемпер (фото)

Відомо, що новий Vito базуватиметься на платформі VAN.EA, яка розроблена спеціально для електромобілів. Про силову установку авто інформації поки немає. За даними інсайдерів, фургон пропонуватимуть з одним й двома моторами та батареями різної ємності. Імовірно новинку представлять наступного року.