X

Нове сприйняття покупки авто: HAVAL в Україні запускає віртуальний шоурум

Движение к автомобильному будущему требует принятия более быстрых решений и передового мышления. Автомобильная марка HAVAL прикладывает усилия для того, чтобы предоставить своим клиентам новый опыт покупки автомобиля, который отображается в удобных цифровых инструментах выбора авто и возможности приобрести автомобиль онлайн.

Орієнтований на інновації,  HAVAL крок за кроком змінює український автомобільний рітейл та започатковує новий формат продажу автомобілів.  Після забезпечення функціональності офіційного онлайн-складу та онлайн-конфігуратора, HAVAL відкриває новий етап взаємодії із продуктом.

«Розуміючи потреби клієнтів, коли в залежності від індивідуального робочого графіку чи місцерозташування не кожен має можливість відвідати автосалон HAVAL фізично, ми пропонуємо інноваційне рішення, основане на технологіях віртуальної реальності, яке допоможе клієнтам отримати реальне уявлення про модельний ряд, навіть не виходячи з дому.» – коментує Борис Ткаленко, директор компанії «Нова енергія України», офіційного дистрибьютора автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні.

З цією метою в рамках сайту haval-ukraine.com було створено віртуальний автосалон, який можна відвідати з будь-якого місця 24 години на добу.

«Новий формат продажу автомобілів HAVAL робить нас ближче до наших клієнтів, адже таким чином ми надаємо споживачам більш легкий спосіб отримати інформацію про продукт. – розповідає Борис Ткаленко. – Разом із запуском онлайн-шоурума ми створюємо новий віртуальний досвід покупки автомобіля, за допомогою якого клієнти HAVAL зможуть зручно орієнтуватися та практично взаємодіяти з продуктами. Відтепер, просто натиснувши на кнопку, Ви зможете опинитись біля обраного автомобіля HAVAL та дослідити елементи його екстер’єру у деталях з будь-якої точки зору. Вказавши на пульт всередині, Ви з легкістю переміститесь в салон автомобіля, де зможете «доторкнутись» до матеріалів обробки салону, дослідити наявні опції та відчути реалістичний розмір сидінь. І найголовніше, це все Ви зможете зробити, не виходячи з дому.»

Надаючи можливість здійснити віртуальну екскурсію автосалоном в домашніх умовах, онлайн-шоурум HAVAL піднімає якість обслуговування клієнтів на абсолютно новий рівень. Завдяки цифровому рішенню клієнти зможуть отримати детальну інформацію та відчути надзвичайно реалістичний досвід від обраного автомобіля.

«Візуалізація автомобілів HAVAL у тривимірному зображенні та під оглядом 360 градусів забезпечить чудове враження від безпосередньої взаємодії клієнта із продуктом інноваційним способом. – впевнений Борис Ткаленко. Запрошуємо всіх відвідати новий віртуальний світ HAVAL на офіційному сайті haval-ukraine.com.»