X

Нову Skoda Octavia Combi показали на реалістичному знімку

Минулого місяця компанія Skoda анонсувала випуск нових моделей, а також масштабне оновлення існуючих. Серед них універсал Octavia, який у наступному поколінні стане електромобілем.

Видання Auto.cz, спираючись на інформацію, отриману від виробника, склало рендери новинки. Вони вийшли дуже реалістичними. Судячи з них, популярна модель запозичить багато в плані дизайну у концепта Vision 7S. Він матиме темну заглушку на місці решітки радіатора, вузьку світлодіодну оптику та скульптурний кузов. Також можна відзначити високу лінію скління.

Відомо, що нова Octavia Combi досягатиме завдовжки 4,7 метра. Салон електрокара буде просторий та комфортний, й оснащений передовими системами. Також обіцяно місткий багажний відсік, об’ємом близько 600 літрів. В оздоблені моделі будуть використані екологічні матеріали.

Читайте також:
Skoda представила розкішний Enyaq із запасом ходу 570 км (фото)

У рух новинку наводитиме один електромотор. Запас ходу поки що не розкривається. Але у компанії обіцяють, що він буде достатнім. Представити електричну Skoda Octavia Combi планують на початку 2026 року.